Menü

Termékkategóriák
Logo2024
Termékkategóriák

Jogi információk

KÉRJÜK, HOGY AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS NE NYISSA KI A HONLAPOT VAGY ANNAK OLDALAIT, AMENNYIBEN AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL NEM ÉRT EGYET. A SITE BÁRMELY OLDALÁNAK MEGNYITÁSÁVAL AZ ITT MEGADOTT FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK ISMERI EL.


A weboldalon közzétett valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. METRO Kereskedelmi Kft. minden tőle telhetőt megtesz az információk frissítéséért, azonban az esetleges téves vagy elavult információk, hiányosságok, pontatlanságok és elírások miatt Társaságunk nem vállal felelősséget.

A METRO Kereskedelmi Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa, átdolgozza, szüneteltesse, korszerűsítse és visszavonja. A METRO Kereskedelmi Kft. nem tudja garantálni, hogy a weboldalhoz való hozzáférés minden körülmények között technikailag folyamatosan biztosított vagy üzemzavarmentes lesz, így kizárja az ebből fakadó esetleges felelősséget. A METRO Kereskedelmi Kft. nem vállal felelősséget azon honlapok tartalmáért, amelyekről hivatkozások segítségével jelen honlap elérhető, valamint olyan honlap tartalmáért sem, amely hivatkozás segítségével jelen honlapról érhető el (METRO irodaszer webshop kivételével).

A METRO Kereskedelmi Kft. a weboldal tartalmának kizárólag személyes és nem kereskedelmi célú megismerését, letöltését engedélyezi. A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, bármely szöveges vagy képi tartalom, ill. annak elrendezése - különösen a védjegyek, képek, logók, szöveg(részlet)ek felhasználása tekintetében - a jogosult előzetes írásbeli hozzájárulásához kötött, a jogosulatlan felhasználás szerzői jogot ill. védjegyoltalom alatt álló jogot sérthet. A weboldal bárki által látogatható, de egyes szolgáltatások hozzáféréshez regisztráció szükséges. A weboldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A weboldal látogatója a weboldal használata során a fenti feltételeket elfogadja, az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A weboldal tartalmával és esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit az info@metro.co hu email cím -re küldheti!

Cégnév: METRO Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 2040 Budaörs, Keleti utca 3.
Adószám: 10828663-2-44
Cégjegyzékszám:13-09-069282